Corona maatregelen
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Zaalverhuur

Heb je een ruimte nodig voor het organiseren van een activiteit of overleg?
In verschillende wijkcentra van Stichting Netwerk kun je een zaal of ruimte huren tegen aantrekkelijke prijzen.

Twee tarieven

Bij het verhuren van een ruimte hanteren we het sociaal cultureel tarief (SCW) en het commercieel tarief.
Het sociaal cultureel tarief geldt voor organisaties die géén winstoogmerk hebben. Voor ondernemers met een eigen bedrijf geldt het commerciële tarief. Kijk op onze website voor informatie, prijzen en afmetingen van de ruimten per locatie.

Kan ik online een ruimte reserveren?
Ja dat kan! Ga dan naar ons online reserveringssysteem.
Je kunt zien welke ruimten, in welke locatie en op welke data vrij zijn om te reserveren. Heb je een geschikte ruimte gevonden? Klik dan op Aanvraag zaal. Je kunt daarna inloggen met een aan te maken account of inloggen zonder account en de reservering definitief maken. Daarna kun je de gewenste datum met begin- en eindtijd invullen. Je krijgt automatisch een bericht van ons of de reservering akkoord is.

Heb je vragen of kom je er niet uit?
Bel gerust naar het gewenste wijkcentrum. De zakelijk leiders helpen je graag.

Vrijwilliger aan het woord

Bert Duijndam

Mensen blij maken is het allerleukste wat er is!

De waardering die ik krijg wanneer ik mijn plaatjes draai is geweldig. Een blij gezicht is met geen geld te betalen. Om vrijwilliger te kunnen zijn moet je open staan voor anderen en hen willen helpen. En dat wil ik na 43 jaar gelukkig nog steeds.

Bert Duijndam

Als vrijwilliger kun je een positieve bijdrage leveren aan de deelnemers én aan jezelf

Ik raad het iedereen aan om vrijwilligerswerk te gaan doen, het is leuk, je geniet ervan en je krijgt er zoveel voor terug!

Annelies Voetelink

Vrijwilligerswerk geeft zoveel voldoening!

Ik werd als taalmaatje gekoppeld aan een anderstalige waar ik een fijne vriendschap aan heb overgehouden. Ik mag ook deelnemen aan haar cultuur en zo leren we van elkaar en dat is erg leuk!

Martine Bel

Met alle liefde kook ik voor mijn medebewoners

Met alle liefde kook ik voor de deelnemers van de Eettafel. De dankbaarheid en het contact met vrijwilligers, medewerkers en deelnemers zijn voor erg waardevol. Dankzij dit contact ga ik vaker mijn huis uit en blijf ik onder de mensen. 

Vivian

Wijkcentrum De Huesmolen voelt als mijn tweede huis

Ik kom al in het wijkcentrum sinds ik een peuter was. Het voelt echt als mijn tweede huis. Wat ik het leukste vind is kletsen met de bewoners, achter de bar staan en gasten helpen. 

Joeri

Het vertrouwen in hun potentie, geeft vertrouwen in mijn potentie

Als coach voor Coaching voor scholieren ontdek ik hoe waardevol het is om zonder oordeel 100% aanwezig te zijn bij een gesprek. Ik zie daardoor mensen tot bloei komen! Het vertrouwen in hun potentie, geeft mij het vertrouwen in mijn eigen potentie. 

Kalijn Oostewaal